0%
CALL 24/7: 0044 20 3129 0935
Next Previous

LeuPay wordt LeoPay en introduceert een volledig vernieuwd online platform

  LeuPay is enkele jaren geleden opgezet als een klein financieel-technische project dat een alternatief wilde bieden voor de traditionele manier van bankieren.

  Wij zijn van mening dat iedereen recht heeft op toegang tot onmiddellijke en innovatieve financiële diensten, zonder beperkingen, bindende contracten of vaste maandelijkse kosten. Dus hebben we onze ervaring en expertise ingezet en een innovatieve technologie bedacht waarmee personen en bedrijven onmiddellijk betalingen kunnen verrichten of geld kunnen overmaken en ontvangen.

  Vanaf het ontstaan van LeuPay wilden we al meer doen, nieuwe functies lanceren en onze dienstverlening verbeteren. In de loop der tijd zijn we uitgegroeid tot een gemeenschap van meer dan 200.000 leden uit verschillende culturen en delen van de wereld, die allemaal het LeuPay-gevoel in hun bloed hebben. Inmiddels zijn we net zo sterk als een troep leeuwen.

  Aangezien we ons nu willen richten op een multicultureel publiek, gebruiken we daarom vanaf nu de naam LeoPay.

  Kracht, integriteit en bescherming.

  Dit zijn de belangrijkste kenmerken van een troep leeuwen en het zijn tevens de kernwaarden die bepalend zijn bij alles wat we doen. De naam LeoPay geeft uitdrukking aan de diversiteit van onze gemeenschap en blijft toch trouw aan ons merk en onze missie: een eenvoudige, sterke en veilige manier bieden om betalingen te verrichten en wereldwijd geld over te maken.

  En het blijft niet alleen bij de naam LeoPay. Met genoegen kondigen we de lancering van ons volledig vernieuwde online platform aan, vol met indrukwekkende nieuwe functies en voordelen.

  Een paar voorbeelden:

  • Moderne nieuwe uitstraling en een betere interface

  We hebben gekozen voor een moderne aanpak en een online platform met een zeer gebruikersvriendelijke interface gecreëerd. Hierdoor kunt u nu uw aandacht richten op wat echt belangrijk is: gemakkelijk uw persoonlijke en zakelijke financiën beheren.

  • Met de Betalingsassistent wordt geld overmaken een fluitje van een cent

  Onze nieuwste functie is de Betalingsassistent, die uw voorkeuren bij overschrijvingen maar ook de namen en rekeningnummers onthoudt van de personen waarnaar u geld overmaakt. Dankzij de Betalingsassistent kunt u sneller en gemakkelijker wereldwijd geld overmaken. U bereikt de Betalingsassistent vanaf het hoofdscherm, dus u kunt meteen geld overmaken nadat u zich heeft aangemeld.

  • Gratis overschrijvingen tussen LeoPay-gebruikers

  Geen kosten meer voor het overmaken van geld naar uw LeoPay-vrienden. Vanaf dit moment zijn alle overschrijvingen tussen LeoPay Persoonlijk gebruikers volledig gratis! En ze ontvangen het ook onmiddellijk. Geen gewacht. Geen toeslagen.

  En dat is nog maar het begin. Er komen nog meer geweldige dingen aan. Mis ze niet!