0%
CALL 24/7: 0044 20 3129 0935
Next Previous

LeuPay става LeoPay и представя изцяло нова уеб платформа

  Преди няколко години, идеята за LeuPay се зароди като малък финансово-технологичен проект, с който искахме да променим традиционното банкиране.

  От самото начало вярваме, че всеки има право на свободен достъп до иновативни финансови и банкови услуги, които преодоляват ограниченията на физически граници, стриктни срочни договори и месечни такси. Посветихме много време и използвахме опита си, за да създадем технология от ново поколение, която позволява на хората и бизнесите да плащат, както и да получават и изпращат пари, незабавно и навсякъде по света.

  От създаването на LeuPay непрекъснато се стремим да се усъвършенстваме, да представяме нови услуги и функционалности, и да подобряваме всеки аспект от това, което правим.

  С времето, заедно с всички, които се довериха на LeuPay , се превърнахме в семейство. Към днешна дата, наброяваме повече от 200 000 човека от различни държави по света, които вярват в LeuPay и с помощта му плащат и изпращат пари без ограничения. Всеки ден хора от различни държави се присъединяват към нашето „лъвско семейство“. С цел да изградим още по-силна връзка с тях, ние сме вече „LeoPay“.

  Сила. Единство. Сигурност.

  Това са характерните черти на лъвските групи, както и ценностите, които са в основата на всичко, което правим. Името „LeoPay” резонира с интеркултурните особености на клиентите ни, като остава вярно на нашата мисия – да предоставим на всеки човек сигурен и лесен начин да плаща и да изпраща пари навсякъде по света.

  С представянето на LeoPay сме Ви подготвили и още няколко специални изненади.

  Изключително щастливи сме да обявим, че нашата нов уеб платформа е вече факт. Тя ще Ви изненада с впечатляващи нови функционалности и предимства:

  • Изцяло нов дизайн и по-интуитивен интерфейс

  От идеята за нова LeoPay платформа до изпълнението на последния детайл, следвахме изцяло нова концепция, насочена към нуждите на нашите клиенти. Основната ни задача беше да създадем уеб платформа с интуитивен интерфейс и бърза навигация, които Ви улесняват максимално.

  • Помощник, с който правите преводи по-бързо отвсякога

  LeoPay Помощникът е най-новата ни функционалност, която пази детайли за преводите, които правите, както и имена на хората, на които често изпращате пари. С Помощника можете да правите международни преводи по-бързо и лесно. Можете да го намерите още на началната страница при вход в LeоPay профила си.

  • Безплатни парични преводи между всички, които са част от LeоPay

  Какво ще кажете за безплатни преводи до всички Ваши приятели, които са част от LeоPay? Вече ги имате! От днес нататък всички преводи до други LeоPay индивидуални потребители са напълно безплатни!

  И това е само началото!

  Съвсем скоро Ви очакват още изненади – не ги пропускайте, като ни последвате във Facebook, Instagram и Twitter.